4 Ağustos 2012 Cumartesi

Güveçte sebzeli milföy


malzemeler:

12 adet kare milföy
1 adet sogan
bir konserve bezelye havuc karisimi
bir konserve dilimlemis mantar
2 orta boy patates
200 ml domates sosu
tuz, karabiber, pul biber
rendelenmis kasar peyniri
ve 12 firin güveçi

yapilisi:

Firirnimizi 200° dereceye isitalim. Bir tavada ince dogranmis soganimizi siviyag ile kavurlarim. Patateslerimizi ufak küp küp dograyip soganla kavuralim. Bezelye havuc ve mantar konservemizi patateslere ilave edip birlikte biraz kavuralim. Domates sosunu ilave edip baharatini tuzunu ekleyip pisirelim. Güveçlerimizinin içerlerini margarinleyip milföylerimizi yerlestirip sebze harcimizi herbirine paylastiralim ve üzerlerine rendelenmis kasar peyniri koyalim. Milföylerimzinin agizlarini uc köselerinden tutturup birlestirelim ve isitilmis firinimizda üzeri kizarana kadar pisirelim.

AFIYET OLSUN...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder